Magic✨Memories, een inspirerend nieuw begin

Diane Van Landuyt

Diane heeft jarenlange ervaring in de entertainment en evenementen. Ze is het creatieve brein achter Magic Memories en maakt van elk event een unieke ervaring.

Leestijd:
4 minuten

In het leven zijn er momenten van doorbraak die ons leiden naar een nieuwe en opwindende start. Zo'n doorbraak bracht mij tot een belangrijke beslissing - het achterlaten van de immo wereld.

Een lichtjes verzuurde wereld door concurrentie en waar authenticiteit regelmatig een onbegrepen begrip kon zijn. Tijd voor verandering, tijd om het vechten tegen windmolens achter mij te laten en een nieuw pad in te slaan en iets unieks te creëren dat mij en andere mensen gelukkiger maakt.


De vraag die mij bleef bezighouden was: wat kan ik doen om meer geluk in de wereld te brengen? Hoe kan ik een positieve impact hebben op het leven van anderen en magische momenten creëren die ze nooit zullen vergeten?


Het antwoord kwam voort uit zelfreflectie en het ontdekken van mijn ware zelf. Ik werd omschreven als iemand met een prachtige energie… als de lijm die mensen samenbracht of zelfs een 'zotte doos'. Het besef groeide dat ik anderen gelukkiger kon maken door simpelweg mezelf te zijn, door mijn unieke en authentieke persoonlijkheid te omarmen. Ha, en daar zijn we opnieuw met die authenticiteit ;-)


Met deze ingrediënten ontstond, ergens in de gemeente Lede, dichtbij Aalst, centraal in Oost-Vlaanderen, een nieuw concept, dat draait om het creëren van magische herinneringen. Ik besloot het roer om te gooien en een nieuwe onderneming op te starten: "Magic Memories” Inspiration Unlocked. Een wereld vol wonderen dus! Een missie om mensen gelukkig te maken door hen magische momenten te laten beleven, niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun geliefden, familie, vrienden en collega's.


De visie van "Magic Memories" is om buitengewone, unieke en onvergelijkbare ervaringen te bedenken voor elk moment van het dagelijks leven en elke speciale gelegenheid. "Magic Memories" wil mensen helpen de dagelijkse sleur te doorbreken en hen voor altijd te laten glimlachen met magische herinneringen.


De "mission statement" van "Magic✨Memories" is simpel: jou helpen (meer) te glimlachen , magische herinneringen creëren en jou naar meer geluk brengen. Met de kracht van een beetje “magie”,  mensen energie geven, hen helpen en hun leven mooier maken.


Ik ben dankbaar voor de moeilijke momenten die me hier hebben gebracht. Het was een pijn die ik lang weggeduwd had en nu kon toelaten om me te inspireren anderen gelukkig te maken. Een leercurve van plezier en tegenslagen die me motiveerde om jou te kunnen inspireren en bij te dragen aan jouw geluk.


Dit blog zal een weerspiegeling zijn van onze reis. Onze? Ja, ik ben niet alleen… Yvan, mijn grote liefde en man die me inspireert en me regelmatig uitdaagt met de “realiteit” is de stille kracht achter de schermen van "Magic✨Memories". Zonder zijn steun, structuur en talent om me uit de hyperfocus van mijn "ADHD" terug naar de realiteit te brengen, kon “Magic Memories” niet geboren worden.  Je kan op dit blog volgen hoe we onze missie en visie tot leven zullen brengen en omzetten in een nieuwe realiteit - een wereld vol gelukkige mensen.


Ben je klaar om samen met ons een reis vol magische herinneringen te beleven? Volg ons dan nu op dit blog en ontdek hoe ook jij een glimlach op je gezicht kan toveren en anderen kan laten stralen van geluk. Laten we samen een nieuw begin maken, een begin vol wonderen!


2 mensen springen met zon op achtergrond

Lees ook